Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 15 de novembre del 2016

LES NOSTRES APPS EDUCATIVES


ASKEl professor haurà de crear-se un compte a la mateixa vegada que els alumnes i que aquests, fora de l'escola poguessin fer preguntes relacionades amb els deures de classe o l'estudi. La finalitat que tindrà és fer més amè l'estudi fora del centre educatiu. A més a més, l'alumne no cal que registri el seu nom, pot mantenir-se en l'anonimat.

PREGUNTADOSEn una classe, tots els components del grup poden descarregar-se aquesta aplicació i començar una partida en aquest joc, un trivial. És a dir, es concursa en preguntes de tota mena: esports, música, cultura general, etc, i qui aconsegueix més respostes correctes abans guanya els "quesitos" i , per tant, guanya la partida. La seva finalitat és créixer en coneixement mentre que es diverteixen.

EL TEMPSAmb aquesta aplicació, el professor prèviament ha de dur a terme una classe teòrica sobre els fets meteorològics i/o sobre geografia. Amb aquesta aplicació els alumnes s'han de posar a la pell d'un "home del temps" i buscar informació sobre el temps i fer una predicció del que farà durant la setmana a un lloc concret de Catalunya. Una manera més dinàmica per aprendre els fets meteorològics, les seves respectives unitats de mesura i també per a adquirir coneixements sobre la geografia de Catalunya.

SKYPEA banda de la funció principal d'aquesta aplicació, la comunicació, també es pot traslladar al món de l'educació. Si uns companys de classe han de fer un treball en comú però no poden trobar-se, poden fer una vídeo trucada i dur-lo a terme.

LA FLAUTA MÀGICAÉs una app pensada i dissenyada per ajudar als alumnes d'educació musical a millorar la seva audició a través de sons, intervals, aguts i greus i escales musicals. Tot això es fa a través de tres fases: escoltar (mitjançant els sons), reconèixer (saber que és aquell so) i crear (els nens poden elaborar melodies alterant l'ordre de les escales o poden jugar amb els intervals).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada